Servicii

1.    ConsultantaConsulting_image

Experienta dobandita ne da abilitatea de a sustine si imbunatati proiectele dumneavoastra, mai ales prin consultanta tehnica oferita.

Atuurile noastre stau in pret, livrare la termen si calitate.

Profesionistii nostri va ofera expertiza, in special pentru:

• design, DTP și printare

• personalizare

• alegerea celui mai potrivit material de suport pentru print

• alegerea celui mai potrivit model sau tip de card: card simplu, card de proximitate, card cu banda magnetica, etc.

 

2.    Fulfillment

Va ajutam sa finalizati un produs excelent adaptat cerintelor specifice campaniei  pe care o derulati, prin servicii de ambalare, productii colaterale,  proiecte de tip direct-mailing, newsletter si insertie inteligenta sau Variable Data Imaging.

Card Packaging

Cardurile pot fi livrate intr-o mare varietate de opțiuni, de la cutii sau plicuri personalizate la ambalaje personalizate sau ambalaje speciale.

Producții Colaterale

Pentru succesul programului dumneavoastra, va punem la dispozitie materiale printate care sustin sau insotesc cardurile, precum pliante asociate sau brosuri. Prin text și grafica de impact, acestea ajuta la explicarea modului de utilizare a cardului sau programului si promoveaza suplimentar programul in sine.

 

3.    Productie

Jucator cheie pe piata romaneasca, Admedia Consulta a creat o unitate de clasa, avand capacitati atat in ​​productia de serie mare, dar si de serii limitate si proiecte speciale.

Va oferim solutii complete si complexe pentru productia de carduri de la proiectare pana la livrare, la preturi si intervale de livrare competitive.

Acest avantaj, combinat cu monitorizarea constantă a indicatorilor de performanta in toate domeniile productiei si personalizarii, asigura intotdeauna cea mai buna calitate produselor si serviciilor noastre.

 

4.    Personalizare

In fiecare zi realizam carduri pentru clientii din intreaga tara.

Experienta acumulata in productia si personalizarea de carduri ne-a permis sa dezvoltam un portofoliu extins de solutii si servicii, in special pentru modelul de card cu banda magnetica si pentru cardul de proximitate.

Cardurile noastre cu banda magnetica pot fi codificate si incarcate, urmand  specificatiile stabilite de catre client, cu o gama larga de date digitale (inregistrari de identificare, istoric de sanatate, forme de valoare, etc).

Personalizarea prin printare se realizeaza la o rezolutie foarte bună (1400dpi) si permite inclusiv Variable Data Imaging (nume utilizator, logo emitent, adresa, cod de bare, etc.)

 

5.    Printing & Design

Fazele finale ale productiei cardului  – designul grafic si imprimarea – joaca un rol esential in succesul oricarui program.

Suntem aici pentru a va prezenta toate optiunile disponibile, menite sa va inspire in alegerea celei mai bune si adaptate solutii de utilizare si personalizare a cardurilor dumneavoastra.

Ad Media vine in sprijinul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie :

• Posibilitatea de colaborare cu un designer grafic sau cu departamentul nostru de creatie, pentru a realiza un design in conformitate cu obiectivele programului.

• Consultanta pentru designerii dumneavoastra si solutii la cheie, impreuna cu cerintele noastre specifice referitoare la parametrii tehnici ai machetei grafice, personalizare si optiuni de finisare.

Consultanta

Daca doriti asistenta pentru design-ul grafic sau aveti nevoie de ajutor in a decide care este solutia cea mai potrivita pe care o puteti selecta din mai multe mai multe optiuni complexe, avem resurse in-house pentru a va sustine proiectul astfel incat acesta sa ajunga pe piata cat mai rapid si perfect adaptat cerintelor dumneavoastra.

Echipa noastra grafica va poate oferi solutii complexe rapide si unice de design, astfel incat va puteti concentra pe alte domenii ale proiectului, cum ar fi lansarea lui pe piata.

 Opțiuni de suport

Oferim o mare varietate de suporturi de calitate pentru realizarea cardurilor, din material plastic sau eco, ce satisfac cu succes cerintele celor mai exigente piete.

Aveti la dispozitie tot sprijinul nostru pentru realizarea  unui proiect de cea mai inalta calitate si precizie, optim adaptat cerintelor campaniei dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil.

 

Lucrari recente

 • Card de economii

  Card de economii

 • Card fidelitate

  Card fidelitate

 • Card intrare

  Card intrare

 • Card de reduceri

  Card de reduceri

portfolio

Formular Contact

 • Nume (*)

 • Telefon

 • E-mail (*)

 • Mesaj (*)