Despre noi

happy-people1

Admedia Consulta face parte din 4points group  si dupa cum foarte multi dintre dumneavoastra stiu deja, acoperim cu mare succes o gama extinsa de servicii in toate domeniile pietei publicitare: de la organizari de evenimente la media buying, de la consultanta in domeniul marketingului la creatie publicitara si productie audio-video sau de la web la domeniul printului publicitar si al materialelor publicitare din orice categorie.

Unul dintre proiectele la care tinem foarte mult este tIMOn, cel mai mare targ imobiliar al ultimilor ani, pe care il organizam in fiecare primavara si toamna in Piata Constitutiei.

Ceea ce ne caracterizeaza cel mai bine este spiritul de pionierat: ne plac provocarile, iar proiectele speciale si tehnologiile de ultima ora sunt preferatele noastre.

Consideram insa ca principalul produs Admedia Consulta este increderea si satisfactia clientilor nostri, asa ca ne-am impus standarde exigente pentru toate domeniile  de activitate.

Pentru ca ne-am ales ca tinta sa fim un pion principal al pietei romanesti, investim in tehnologii performante, de ultima ora, care extind gama noastra de servicii si produse pana la cea mai indepartata frontiera a domeniului.

Primul pas catre pozitia de lider a fost realizarea unei investitii prin care  Admedia Consulta a devenit unicul producator de carduri din Romania care detine o linie tehnologica completa.

Ne bucuram astfel sa va punem la dispozitie intreaga gama de servicii necesare realizarii oricarui model de card, pe orice tip de material plastic sau eco, in serii mari sau in serie limitata.

 

Lucrari recente

 • Card de economii

  Card de economii

 • Card fidelitate

  Card fidelitate

 • Card intrare

  Card intrare

 • Card de reduceri

  Card de reduceri

portfolio